Lean Six Sigma Myynnin Pro koulutukset


Quality Knowhow Karjalainen Oy ja UltraLeanBusiness Oy Ltd aloittavat Lean Six Sigma Myynnin Pro koulutukset ensimmäisenä Suomessa 6.3.2020.

Koulutuksessa opit parantamaan tarjousten voittoprosenttia käyttäen tuotanto- ja palveluympäristöistä tuttuja ja tehokkaaksi todistettuja Lean Six Sigma-menetelmiä sekä Lean-myynnin innovatiivista data-analytiikkaa. Tämä tapahtuu hyödyntämällä yrityksessäsi olevaa tai asiakkailta kerättävää tietoa kilpailukyvyn taustalla olevista tekijöistä ja niiden juurisyistä. 

Samalla koulutus on erinomainen laatutekniikan peruskoulutus, jossa tutustutaan laajaan määrään myynnille olennaisiin laatutekniikan työkaluihin, analyyseihin ja tekniikoihin.

Pro koulutus on suunnattu myynnin ammattilaisille asemasta riippumatta. Myyntijohtajat oppivat uuden faktapohjaisen ja prosessikehitykseen perustuvan johtamismallin ja myyntiprosessin kehittäjät oppivat tehostamaan myyntiprosessia huomioiden etenkin mitattavat vaikutukset tarjousten voittoprosentttiin. Myyjät taas oppivat voittamaan tarjouksia hyödyntäen tehokkaasti yrityksessä olevaa tietoa vahvuuksista ja heikkouksista. Koulutus soveltuu hyvin myös hinnoittelu-, tuotehallinta- tai business-intelligence organisaatioiden jäsenille.

"Itselleni on suuri kunnia saada työskennellä Lean Six Sigma koulutuksen pioneerin kanssa. Yhdistämällä osaamisemme, luomme maailmanlaajuisestikin uniikin opintokokonaisuuden suomalaisten yritysten hyödynnettäväksi nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Mielestäni ainoa pysyvä kilpailukyky on oppimisen nopeus ja Pro-koulutuksen kautta myynnin ammattilaiset saavat vankan pohjan henkilökohtaisen kilpailukyvyn kasvattamiseen. Hienoa!", kommentoi Antti Leijala, UltraLeanBusiness Oy Ltd.

”Lean Six Sigma -menetelmien soveltaminen myynnin suorituskyvyn parantamiseen on erittäin mielenkiintoinen uusi päänavaus analyyttisten -ja tilastollisen työkalujen soveltamisessa. Myynnin ympärille rakennettu kurssi mahdollistaa keskittymisen oleellisiin menetelmiin, joilla organisaation myynnin suorituskyvyssä tehdään tarvittava läpimurto. Tieteellinen metodi ja kausaliteetin ymmärrys tuodaan myyttien tilalle täysin uudella tavalla!”, tiivistää Matti Pesonen, Quality Knowhow Karjalalainen Oy.

  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko SOTE vuosisadan mahdollisuus mikroyrittäjälle?

UltraLeanSales academy

Ostitko yrityksen?