Hyvinvointia koiraystävällisille yrityksille

Koirankuje tmi Vihdistä laajentaa palvelujaan yrityksille!


Koirakuje on jo yli 10 vuoden ajan tarjonnut monipuolisia koulutuspalveluja koirille ja heidän omistajilleen. Kirsti "Kikka" Pitkänen päätti syksyllä hakea yrityksen kehittämiseen ulkopuolista näkemystä ja hyödyntää ELY:n yritysten kehittämispalveluja. Yritykselle myönnettiin marraskuussa 1pv mittainen "analyysi", jossa tavoitteena oli selvittää kannattaako yrityksen jatkaa entiseen malliin vai hakea kasvua esimerkiksi uusien palvelujen tai toiminnan kehittämisen kautta.

Yrityksen toiminnan analyysi toi esille useita kehityskohteita toiminnan tehostamiseksi ja palvelujen laajentamiseksi. Yksi näistä oli yrityksille suunnatut palvelut, jotka päätettiin tuotteistaa samantien. Jo muutaman viikon jälkeen analyysistä paketti oli valmis tarjottavaksi. 
"Aluksi hieman epäilin että saako 1pv aikana mitään konkreettista aikaiseksi, mutta päivän päättyessä listalla oli useita ideoita toteutettavaksi samantien. Esimerkiksi tämä koiraystävällisille yrityksille suunnattu palvelu, joka päätettiin toteuttaa samantien", kommentoi Kikka.
Koiraystävälliset yritykset voivat nyt järjestää henkilöstölleen yhdessä heidän koiriensa kanssa hyvinvointia edistäviä yhteisiä tapahtumia. Koira-aiheiset luennot tukevat ja edistävät koirien kouluttamista ja yhteiskuntakelpoisuutta. Koirahierontakurssit ja erilaiset lajikurssit lisäävät niin omistajan kuin koiran hyvinvointia. Yhteiset ulkoilutapahtumat esim. luontopolku erilaisten rastitehtävien kera, lisäävät liikunnan iloa ja antavat energiaa. Rastitehtävät voivat luonnollisesti liittyä myös työyhteisöön tai yritykseen. Lisätietoa osoitteesta www.koirankuje.fi
"Tämä projekti oli hieno esimerkki pienimuotoisesta yrityksestä, jossa toiminta perustuu omistajan vankkaan osaamiseen. Analyysi on kuitenkin vain ensimmäinen askel yhteistyössämme ja seuraava vaihe uusien palvelujen tuotteistuksessa alkaa vielä tammikuun puolella. Onpa hienoa tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa!", vahvistaa Antti ja kehottaa myös muita yksinyrittäjiä tutustumaan ELY:n palveluihin.

Kommentit

  1. We put all our suggestions by way of a 25-step reviews course of and check them every 토토사이트 three months to make sure they're still delivering on high quality video games. OUSC discourages gamers from even attempting to cheat slots at on-line casinos. These days, know-how and verification would catch you in the act, leading to harsh consequences. The secret to successful a real cash slots jackpot is getting lucky. The successful odds are against you, however solely barely, so slot gamers still have an opportunity to win with some luck.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko SOTE vuosisadan mahdollisuus mikroyrittäjälle?

UltraLeanSales academy

Ostitko yrityksen?