Pienyritysvetoinen Sote-uudistus etenee vauhdilla, hyödynsaajina iäkkäät ihmiset Hausjärven kunnassaTurvaverkko-palvelu on nyt saatavilla koko Hausjärven kunnan alueella. Samalla kun suuryritykset keskittyvät ostamaan toisiaan, Palveluneliö Oy laajentaa palvelujaan iäkkäille asiakkaille. Palvelun nopea kehittäminen ja julkistaminen tuli mahdolliseksi Business Finlandin (ex Tekes) innovaatioseteleiden avulla.

Turvaverkko luo ikäihmisille ainutlaatuista turvallisuuden tunnetta. Voit luottaa siihen, että et ole yksin ja että saat apua aina kun tarvitset. Edesautamme ikäihmisten, vajaakuntoisten ja yksin asuvien ihmisten pärjäämistä kotona yö-aikaan. Hausjärvellä ei ole yö-partiota, mutta nyt on hoitoalan ammattilaisia päivystämässä 24/7.

"Palveluneliön asiakkaana maksat vain palvelusta. Mikäli talonyhtiönne on jo Palveluneliön asiakas, saat turvaverkon ilman lisäkustannuksia ja perusmaksuja (maksat vain saamastasi palvelusta normaalin hinnastomme mukaisesti). Mikäli talonyhtiöllänne ei ole huoltosopimusta kanssamme, voitte kuitenkin liittyä Turvaverkko-palveluun 69€ (+ALV). Hinta on talonyhtiökohtainen, joten asuntokohtainen hinta on vain muutaman euron kuussa", kommentoi Satu Hietanen, Palveluneliö Oy:n toimitusjohtaja, ja lisää että "On upeaa että Business Finlandin innovaatioseteleiden ja ELY:n yritysten kehittämispalvelujen tarjoajia on tarjolla myös ruuhkasuomen ulkopuolella. Omat resurssimme eivät olisi mitenkään riittäneet projektin toteuttamiseen ilman ulkopuolisen (Antin) apua. Suosittelen lämpimästi!"

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko SOTE vuosisadan mahdollisuus mikroyrittäjälle?

UltraLeanSales academy

Ostitko yrityksen?