Yrittäjyydestä uusi alku?




Taas on ensi tiistaina YT-uutisia tarjolla. Tai jos ei vielä ensi viikolla, niin maaliskuun lopussa viimeistään. "Elämä on laiffii" ja monet joutuvat taas tuumailemaan olisiko yrittäjyydessä uusi alku?

Toisaalta pitäisi miettiä kenellä on varaa olla olematta yrittäjä? Onko Suomessa pian miljoona yrittäjää ja oletko sinä yksi meistä? 95% yrittäjistä on tavallisia mikroyrittäjiä, mutta start-up yrityksiä vain 1% - oletko sinä kuplan sisällä vai ulkopuolella? Onko haaveissa tilitoimisto, rakennusyritys, seppä, maalikauppa, konsultti vai kukkakauppias? Toimialasta riippumatta, yritysten ongelmat ovat samoja. Onko sinun(kin) heikko lenkki myynti, johtaminen, ongelmanratkaisu ja innovaatiokehitys? Miten tuotteistan oman osaamiseni ja miten luon henkilöbrändiä hyvissä ajoin ennen H-hetkeä? Entä Lean-menetelmät yksinyrittäjien kilpailukyvyn punaisena lankana, miten voin soveltaa niitä? Yksinyrittäminen ei ole yksin yrittämistä, mistä saat apua oman yritysideasi jalostamiseksi? Oletko valmis yrittämään jo tänään, mistä lähteä liikkeelle??

Paljon hyviä kysymyksiä, mutta suurin ehkä on "oletko aloittanut yrittäjyyden miettimisen ajoissa" ja "miten voit jo nyt valmistautua vuoden 2020 YT-kierrokseen"? Laita viestiä jos innostuit suunnittelemaan tulevaisuuttasi - yritetään yhdessä :-)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko SOTE vuosisadan mahdollisuus mikroyrittäjälle?

UltraLeanSales academy

Ostitko yrityksen?