75-80% tuki yrityksen kasvuun ja uudistumiseen, myös toiminimille!

ELY-keskus tarjoaa yrityksille kehittämispalveluja, joissa valtion tuki on 75-80% ja tukea voi saada jopa yli 15.000€ kolmen vuoden aikana. Tutustu palveluun ja palveluntarjoajiin osoitteessa ELY yritysten kehittämispalvelut. Hyödynnä hakukonetta (suora linkki) löytääksesi juuri sinulle sopivat paikalliset palveluntarjoajat. Jos et löydä sopivaa lähialueilta, muista että palvelu on Suomen laajuinen.

UltraLeanBusiness Oy Ltd on valittu valtakunnallisen puitesopimuksen palveluntarjoajaksi analyysi- ja konsultointipalveluihin, keskittyen etenkin PK-yrityksen kasvuvalmiuksien ja liiketoiminnan kehittämiseen (lue lisää www.lisäämyyntiä.com). Mikä parasta, tätä tukea myönnetään myös toiminimille ja paikallisesti toimiville yrityksille (toisin kuin esim. Business Finland, jossa vaaditaan kansainvälistymissuunnitelma ja toiminimet poissuljettu).

Pienimpien yritysten kannattaa lähteä liikkeelle 1 päivän ongelmien kartoituksella. Analyysipalvelun kustannus sinulle on vain 220€/päivä ja konsultoinnin 300€/päivä (+ALV). Saat siis kokeneen konsultin apua vain ~30-40€/t kustannuksilla.

Liikevaihdoltaan yli 1m€ yritykset voivat hakea suoraan 15 päivän pakettia.

Myös hakuprosessista on tehty helppo ja nopea, haku sisään 30 minuutissa ja päätöskin tulee usein saman päivän sisällä. Etenkin Vihdin lähialueilla (eli Tampereen eteläpuolella) toimivat yritykset - Ottakaapa yhteyttä, niin kerron lisää ja autan hakemuksessa!

Jos majailet kauempana, niin huomioithan että osan tuetusta palvelusta voi hoitaa etäyhteyksien kautta (skype, puhelin, s-posti,..). Jos siis et löydä ELY palvelusta hyvää paikallista palveluntarjoajaa, niin ota yhteyttä antti.leijala@pktehokasyritys.fi, ja katsotaan miten saamme parhaiten välimatkan lyhennettyä. Itselläni on myös tarjolla esim. verkkokursseja, joiden avulla välimatkat häviävät kokonaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko SOTE vuosisadan mahdollisuus mikroyrittäjälle?

UltraLeanSales academy

Ostitko yrityksen?