Innovaatiosetelit Tampereen alueelle (hakuaika 4-17.9., valinta suoritetaan arpomalla, myös toiminimille!)


Tampereen kaupunkiseutu on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön sähköisen innovaatiosetelijärjestelmän. Innovaatioseteli madaltaa yrityksen kynnystä käyttää innovaatio-, kansainvälistymis- ja kasvupalveluja (myös toiminimille!!).
Innovaatiosetelillä hankittavan palvelun tulee olla käyttäjäyritykselle merkittävä avaus tai askel uuteen ja sen tulee tukea yrityksen kasvua ja/tai kansainvälistymistä, optiona edistää digitalisaatiota.
Lisäksi uutena edellytyksenä on, että setelin hakijayrityksellä on kotipaikka tai vähintään toimipiste Tampereen kaupunkiseudulla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Kangasala, Orivesi).
Syksyn 2017 innovaatiosetelien haku alkaa 4.9 ja päättyy 17.9.2017.
Setelin saajat arvotaan hyväksyttävien hakemusten kesken hakuajan päättymisen jälkeen. Seteleitä ei siis myönnetä tällä kertaa hakujärjestyksessä kuten aiemmin, vaan kaikki hakuaikana tehdyt hakemukset otetaan tasavertaisesti huomioon.
https://yritystampere.fi/innovaatioseteli/innovaatioseteli
Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa että PKtehokasyritys on valittu myös tämän innovaatiosetelin palveluntarjoajaksi ja tämä mahdollistaa "etäkonsultoinnin" Tampereen seudun yrityksille. Tarjottavia palveluitamme ovat: Ultra Lean Innovation sparraus (500€), startti (1000€), suunta (3000€) ja tehokkuus (5000€). Lue lisää palvelukorteista, jotka löytyvät palvelusta esim. hakusanoilla "innovation tai "lean". Sitten vain hakemus sisään ja sormet ristiin että arpa osuu kohdalle 😃 (ota yhteyttä jos tarvitset apua hakemisessa).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko SOTE vuosisadan mahdollisuus mikroyrittäjälle?

UltraLeanSales academy

Ostitko yrityksen?