Apua yritysten ongelmien ratkaisuun - helppo, nopea, tehokas ja ilmainen

Apua yritysten ongelmien ratkaisuun - ilmainen verkkokurssi!

1-9 hengen mikroyrittäjille on nyt saatavilla verkkokurssi, jonka pohjana on käytetty väitöstutkimusta 33 eri alan yritysten yhteisistä ja yleisistä ongelmista. Ongelmia on kartoitettu yhteensä huimat 690 kappaletta ja selkeästi monet niistä ovat yhteisiä kaikille yrittäjille.

Verkkokurssi soveltuu sekä aloitteleville yrittäjille että kokeneille sarjayrittäjille ja mikä parasta se on ilmainen. Kurssi kestää n. 30-60 minuuttia (voit edetä omaa vauhtiasi ja tehdä vaikka osissa) ja sen aikana käydään läpi yhteensä 10 eri aihetta jotka auttavat sinua kehittämään oman yrityksesi kilpailukykyäsi.

Tavoitteeni oli luona kurssi joka on samalla helppo, nopea sekä tehokas. Toivottavasti onnistuin siinä, mutta otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia.

Linkki kurssille.

Alla muutamia lyhyitä otteita kurssilta:

  • Helpoin, nopein ja tehokkain tapa oppia omista asiakkaista on ymmärtää miksi asiakas ostaa tuotteita tai palveluja juuri sinulta, eikä esimerkiksi kilpailijaltasi.
  • Kaikki tekevät joskus virheitä tai epäonnistuvat tekemisissään. Usein ne koetaan negatiivisina asioina ja yritetään unohtaa mahdollisimman pian Väärin!
  • Joku viisas on sanonut että "Riittää kun olet hieman parempi kuin kilpailijasi". Tämä pitää usein paikkansa ja näin ollen menestymisellesi onkin tärkeää…
  • Yrittäjänä ja/tai toimitusjohtajana sinä olet vastuussa yrityksen suunnasta ja vauhdista — kukaan muu ei sitä tee. Liikkeelle kannattaa lähteä selkeän…

Maailma muuttuu kiihtyvää vauhtia ja muutoksen nopeus tulee kasvamaan myös jatkossa. Jotta pystyt parhaiten vastaamaan muutokseen, on tärkeää tuntea ensin oma toimiala ja siihen aiemmin liittyneet muutokset. Esimerkinomaisesti, keskitymme alkuun 3D-tulostukseen.

Tällä hetkellä vain noin 5-10% Suomalaisten yritysten liikevaihdosta tulee digitaalisesta kaupankäynnistä, mutta tämä osuus kasvaa kiihtyvää vauhtia. On ennustettu että digitalisaation myötä jopa 30-45% nykyisistä töistä poistuu (ja korvautuu muulla työllä) seuraavan 10-20 vuoden aikana, joten myös merkitys pienyrityksiin tulee olemaan huomattava

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko SOTE vuosisadan mahdollisuus mikroyrittäjälle?

UltraLeanSales academy

Ostitko yrityksen?