Lean-myynnin koulutuksetTältä sivulta löydät ajantasalla olevat tiedot Lean-myynnin koulutuksista

Kokemuksia Lean-myynnistä ja sen hyödyistä

Oheisella videolla esittelen kokemuksia Lean-myynnin hyödyistä ja kokemuksista niin suuryrityksissä kuin yhden hengen mikroyrityksissäkin.
Koulutusten esittely

Koulutukset pohjautuvat Lean-myynnin kirjaan ja menetelmään, joka on saatavilla e-kirjakaupoista, myös kirjastoista kannattaa kysyä. Menetelmä on Suomessa kehitetty ja se pohjautuu yli 230 yrityksen kanssa tehtyihin myynnin tehostamisprojekteihin 190 eri toimialalta (yksinyrittäjistä suuryrityksiin).

UltraLeanSales-planner


Markkinat, kilpailutilanne, ostoprosessit ja –kriteerit muuttuvat vauhdilla. Vihdoinkin meillä on konkreettinen työkalu, jolla kaikki B2B-yritykset saavat systemaattisesti selkeytettyä tilannetta. Tällä on suora ja pysyvä vaikutus yritysten kilpailukykyyn!

Kaikille maksuton sovellus, jonka kautta voit kartoittaa kolme (3) kohderyhmää, sekä niiden ostoprosessit ja kriteerit. Samalla opit tekemään markkinoinnissa ja myynnissä 1) oikeita asioita, 2) oikeaan aikaan ja 3) oikeaa kanavaa pitkin. Linkki sovellukseen. Sovelluksen kautta löydät myös huikean määrän erilaisia markkinointiin ja myyntiin liittyviä vinkkejä sekä etuja - ja pääset hyödyntämään "ostokäyttäytymisen parviälyä".

Verkkokurssit

  • Verkkokurssi (yhteensä n. 4 tuntia + tehtävät), etene omaa vauhtiasi (OVH 290€+alv, nyt rajoitetun ajan vain 39.50€+alv). Linkki verkkokurssin esittelyyn.

Webinaaritallenteet

Koulutuksia ja apua yrityksille sekä myynnin ammattilaisilla

Lisää koulutuksia lisätään tälle sivulle jatkuvasti. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa, ilmoita halukkuudestasi antti.leijala@ultraleanbusiness.com. Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia, joten ota rohkeasti yhteyttä.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko SOTE vuosisadan mahdollisuus mikroyrittäjälle?

UltraLeanSales academy

Ostitko yrityksen?