Lean-myynnin koulutukset


Tältä sivulta löydät ajantasalla olevat tiedot Lean-myynnin koulutuksista.

Kokemuksia Lean-myynnistä ja sen hyödyistä

Oheisella videolla esittelen kokemuksia Lean-myynnin hyödyistä ja kokemuksista niin suuryrityksissä kuin yhden hengen mikroyrityksissäkin.
Koulutusten esittely ja kalenteri

Koulutukset pohjautuvat Lean-myynnin uutuuskirjaan, joka on saatavilla e-kirjakaupoista (esim. www.bod.fi), myös kirjastoista kannattaa kysyä. 

Webinaarit

Seminaarit

Koulutukset ja tutkinnot


Seminaareissa ja webinaareissa esitetään Lean-myynnin perusteet, useita eri käyttökohteita kilpailukyvyn parantamiseksi ja käydään myös läpi kokemuksia yrityksistä, joissa Lean-myyntiä on sovellettu. Tule mukaan kuulemaan ja innostumaan!

Webinaarisarjassa (5 x 1h) yhdistyy Lean-myynnin oppiminen ja vaiheittainen soveltaminen omaan yritykseen. Kuukauden välein järjestettävän 1h webinaarin lisäksi mukana on kotitehtäviä, joiden avulla varmistat että saat jalkautettua oppimasi asiat kevään 2020 aikana. Webinaarisarjan rinnalla on myös mahdollista hyödyntää ELY:n rahoittamaa konsultointia (kysy lisää). Mikäli liityt mukaan myöhemmin keväällä, saat käyttöösi jo läpikäytyjen webinaarien tallenteet.


1pv Lean-myynnin koulutuksissa käydään läpi kohderyhmien, asiakkaan ostoprosessin ja -kriteerien määrittely sekä tarjousten voittoprosentin mittaaminen. Koulutukseen kuuluu myös ohjeistus Lean-myynnin kojelaudan kayttöönottoon. Kojelautaa voit jatkossa hyödyntää suoraan seuraavien tarjousten voittamiseen ja kilpailutilanteen ymmärtämiseen.

3pv Lean-myynnin koulutuksissa syvennetään osaamista etenkin kojelaudan laajaan hyödyntämiseen (esim. hinnoittelu ja tuotekohtaiset kilpailukykyanalyysit). Lisäksi opit myös tekemään tarkoin kohdennettuja muutoksia myyntiprosessisi tehostamiseksi. 3pv koulutukseen kuuluu myös henkilökohtaista mentorointia koulutuspäivien välissä. Näin varmistamme että saat kaiken hyödyn irti oppimastasi.

8pv Lean Six Sigma Myynnin Pro tutkinnossa nostat oman henkilökohtaisen osaamisesi uudelle tasolle. Opit yllä mainitus lisäksi Lean Six Sigma menetelmien perusteet ja pystyt jatkossa soveltamaan sitä myynnin lisäksi myös muiden prosessien tehostamiseen. Koulutuksen kautta sinusta tulee harvoja Lean Six Sigma myynnin osaajia maailmassa ja näin nostat arvoasi tulevaisuuden työmarkkinoilla. Vain hyvin harvoilla johtajilla on riittävä osaaminen johtaa yritystä/myyntiä tiedon ja prosessien kautta
Lisää koulutuksia lisätään tälle sivulle lähiaikoina. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa, ilmoita halukkuudestasi antti.leijala@ultraleanbusiness.com. Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Lean-myynnin esittely

Katso myös Lean-myynnin esittelyvideo, jossa näet konkreettisesti miten "kojelauta" toimii heikkouksien ja vahvuuksien löytämisessä. Tämä on kuitenkin vasta alkua....
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka rakensin 20 000 yrittäjän LinkedIn-verkostoni alle 2 vuodessa

Kuinka tuplaan yrittäjän eläkkeeni?

Laatu ratkaisee: Lempäälän Lasikuitu investoi kylpytynnyreiden laatuun