Lean-myynnin koulutukset


Tältä sivulta löydät ajantasalla olevat tiedot Lean-myynnin koulutuksista.

Kokemuksia Lean-myynnistä ja sen hyödyistä

Oheisella videolla esittelen kokemuksia Lean-myynnin hyödyistä ja kokemuksista niin suuryrityksissä kuin yhden hengen mikroyrityksissäkin. Samalla esittelen lyhyesti 24.10.2019 klo 9:00-9:45 AEL:n kanssa järjestettävän maksuttoman Lean-myynnin webinaarin sisällön (klikkaa tästä päästäksesi webinaariin). Muista varata aika kalenterista!Koulutusten esittely ja kalenteri

Koulutukset pohjautuvat Lean-myynnin uutuuskirjaan, joka on saatavilla e-kirjakaupoista (esim. www.bod.fi) syyskuussa 2019. Koulutusten pituus ja sisältö vaihtelevat hieman, mutta pääpiirteittäin noudattavat seuraavaa:
  • 1pv koulutuksissa käydään läpi kohderyhmien, asiakkaan ostoprosessin ja -kriteerien määrittely sekä tarjousten voittoprosentin mittaaminen. Koulutukseen kuuluu myös ohjeistus Lean-myynnin kojelaudan kayttöönottoon. Kojelautaa voit jatkossa hyödyntää suoraan seuraavien tarjousten voittamiseen ja kilpailutilanteen ymmärtämiseen.
  • 3pv koulutuksissa syvennetään osaamista etenkin kojelaudan laajaan hyödyntämiseen (esim. hinnoittelu). Lisäksi opit myös tekemään tarkoin kohdennettuja muutoksia myyntiprosessisi tehostamiseksi. 3pv koulutukseen kuuluu myös henkilökohtaista mentorointia koulutuspäivien välissä. Näin varmistamme että saat kaiken hyödyn irti oppimastasi.
  • 7-8pv Lean Six Sigma myynnin vihreän vyön tutkinnossa panostat omaan osaamiseesi huomattavasti enemmän ja se täyttää myös viralliset tutkintovaatimukset. Sisältö ja ajankohta julkistetaan lähiaikoina.

Sekä 1pv että 3pv koulutuksissa pääpaino on Lean-myynnin mahdollisimman nopeassa ja tehokkaassa hyödyntämisessä yrityksesi tarjousten voittoprosentin kasvattamiseksi.

Osallistu Lean-myynnin koulutukseen, joita järjestetään eri yhteistyökumppanien kanssa. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan koulutusten tarkempaan sisältöön, hintoihin ja myös ilmoittautumaan mukaan.
Lisää koulutuksia lisätään tälle sivulle lähiaikoina. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa, ilmoita halukkuudestasi antti.leijala@ultraleanbusiness.com. Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Lean-myynnin esittely

Katso myös Lean-myynnin esittelyvideo, jossa näet konkreettisesti miten "kojelauta" toimii heikkouksien ja vahvuuksien löytämisessä. Tämä on kuitenkin vasta alkua....
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka rakensin 20 000 yrittäjän LinkedIn-verkostoni alle 2 vuodessa

Kuinka tuplaan yrittäjän eläkkeeni?

Laatu ratkaisee: Lempäälän Lasikuitu investoi kylpytynnyreiden laatuun