Lean-myynnin koulutukset


Tältä sivulta löydät ajantasalla olevat tiedot Lean-myynnin koulutuksista.

Kokemuksia Lean-myynnistä ja sen hyödyistä

Oheisella videolla esittelen kokemuksia Lean-myynnin hyödyistä ja kokemuksista niin suuryrityksissä kuin yhden hengen mikroyrityksissäkin.AEL:n kanssa 24.10. järjestetyn Lean-myynnin webinaarin tallenteen (noin 50min) voit kuunnella tämän linkin kautta.

Koulutusten esittely ja kalenteri

Koulutukset pohjautuvat Lean-myynnin uutuuskirjaan, joka on saatavilla e-kirjakaupoista (esim. www.bod.fi), myös kirjastoista kannattaa kysyä. 

Webinaarit ja seminaarit

  • 01.11.2019   Lean-myynti ja tekoäly seminaariesitys (Tampereen yliopisto, Business Finland,..)
  • 27.11.2019 Lean-myynnin esitys ja työpaja Ylivieskassa, Digiajan tuotantopuistohanke (Centria, Oulun Yliopisto, 4t, maksuton)
  • 15.01.2020 Lean-myynnin seminaari (Vihti, 2h)
  • 30.01.2020 12:00 - 12.45 Lean-sales webinar (AEL, 1h, in English)
  • 13.02.2020 Lean-myynnin seminaari Tampereella (CrazyTown, 4t, 190€ sis. kirjan, kahvit ja lounaan) 
  • 25.02.2020 Lean myynnin seminaari Salossa (Astrum-keskus, yhteiskoulutus SKumppanin kanssa, 1pv)
  • 28.02.2020 Lean-seminaari Joensuun Tiedepuistossa (yhteistyössä Sunprofile ja Finnish Industry Marketing, 1pv)
  • 24.03.2020 Seminaari Helsingin messukeskuksessa (julkistetaan lähiaikoina)

Koulutukset ja tutkinnot


Seminaareissa ja webinaareissa esitetään Lean-myynnin perusteet, useita eri käyttökohteita kilpailukyvyn parantamiseksi ja käydään myös läpi kokemuksia yrityksistä joissa Lean-myyntiä on sovellettu.


1pv Lean-myynnin koulutuksissa käydään läpi kohderyhmien, asiakkaan ostoprosessin ja -kriteerien määrittely sekä tarjousten voittoprosentin mittaaminen. Koulutukseen kuuluu myös ohjeistus Lean-myynnin kojelaudan kayttöönottoon. Kojelautaa voit jatkossa hyödyntää suoraan seuraavien tarjousten voittamiseen ja kilpailutilanteen ymmärtämiseen.

3pv Lean-myynnin koulutuksissa syvennetään osaamista etenkin kojelaudan laajaan hyödyntämiseen (esim. hinnoittelu ja tuotekohtaiset kilpailukykyanalyysit). Lisäksi opit myös tekemään tarkoin kohdennettuja muutoksia myyntiprosessisi tehostamiseksi. 3pv koulutukseen kuuluu myös henkilökohtaista mentorointia koulutuspäivien välissä. Näin varmistamme että saat kaiken hyödyn irti oppimastasi.

8pv Lean Six Sigma Myynnin Pro tutkinnossa nostat oman henkilökohtaisen osaamisesi uudelle tasolle. Opit yllä mainitus lisäksi Lean Six Sigma menetelmien perusteet ja pystyt jatkossa soveltamaan sitä myynnin lisäksi myös muiden prosessien tehostamiseen. Koulutuksen kautta sinusta tulee harvoja Lean Six Sigma myynnin osaajia maailmassa ja näin nostat arvoasi tulevaisuuden työmarkkinoilla. Vain hyvin harvoilla johtajilla on riittävä osaaminen johtaa yritystä/myyntiä tiedon ja prosessien kautta
Lisää koulutuksia lisätään tälle sivulle lähiaikoina. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa, ilmoita halukkuudestasi antti.leijala@ultraleanbusiness.com. Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Lean-myynnin esittely

Katso myös Lean-myynnin esittelyvideo, jossa näet konkreettisesti miten "kojelauta" toimii heikkouksien ja vahvuuksien löytämisessä. Tämä on kuitenkin vasta alkua....
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka rakensin 20 000 yrittäjän LinkedIn-verkostoni alle 2 vuodessa

Laatu ratkaisee: Lempäälän Lasikuitu investoi kylpytynnyreiden laatuun

Kuinka tuplaan yrittäjän eläkkeeni?